بهترین دوربین برای عکاسی حرفه‌ای

اگر عکاسی را به عنوان حرفه‌ی اصلی خود دنبال می‌کنید (Prosumers) و به دنبال دوربینی بسیار توانمند هستید، در ادامه دوربین‌های حرفه‌ای با قابلیت تعویض لنز معرفی می‌شوند که نسبت به قیمت خود کارایی بی‌نظیری دارند.

محمد حسین جعفری:اگر عکاسی را به عنوان حرفه‌ی اصلی خود دنبال می‌کنید (Prosumers) و به دنبال دوربینی بسیار توانمند هستید، در ادامه دوربین‌های حرفه‌ای با قابلیت تعویض لنز معرفی می‌شوند که در بازه‌ی قیمت ۱۲۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار قرار دارند و نسبت به قیمت خود کارایی بی‌نظیری داشته و به خوبی نیاز‌های کاربران مختلف را پاسخ‌گو هستند. با ما همراه باشید.
پیش‌ از این به معرفی دوربین‌های حرفه‌ای با قابلیت تعویض لنز برای عکاسان نیمه‌حرفه‌ای پرداختیم. محصولات معرفی شده در آن راهنمای خرید توانایی پاسخ‌گویی به اکثر نیاز‌های عکاسان را دارند و حتی در صورت استفاده‌ی حرفه‌ای نیز، آن محصولات شما را ناامید نخواهند کرد.
در راهنماهای خرید منتشر شده مشاهده کردید که دوربین‌های معرفی شده از سنسور‌های کوچک ۱/۲.۳ اینچی تا نمونه‌های بزرگ‌تر میکرو چهارسوم و APS-C‌ بهره می‌برند. اما در این راهنمای خرید برای اولین بار رد پای دوربین‌های مجهز به سنسور‌های فول فریم را مشاهده خواهید کرد که بهترین عملکرد را در میان دوربین‌های دیجیتال دارند. سنسور بسیار بزرگ این محصولات توانایی بالایی به آن‌ها در فیلمبرداری و عکاسی می‌دهد.
 
اندازه‌ی سنسور دوربین‌ها
دوربین‌های حرفه‌ای این رده‌ی قیمتی را محصولات جذاب و متنوعی تشکیل داده‌اند. پرچمداران رده‌ی سنسور‌های میکرو چهارسوم و APS-C در کنار محصولات ابتدایی مجهز به سنسور‌های فول فریم، به رقابت در این کلاس می‌پردازند. در این راهنمای خرید تلاش ما بر این بوده که تمامی تفاوت‌ها و نقاط قوت و ضعف دوربین‌ها را ذکر کنیم؛ اما توجه داشته باشید که ارتقای کیفیت عکس‌های خروجی در دوربین‌های فول‌فریم کاملا محسوس است و هم‌چنین از قابلیت‌های کاربردی بهتر در کنار فیلمبرداری توانمند‌تر نسبت به همتایان مجهز به سنسور‌های کوچک‌تر، مجهز شده‌اند.
در نهایت پیش از آغاز بررسی دوربین‌ها لازم به ذکر است که بهترین گزینه‌ی اعلام شده، همواره بهترین گزینه‌ی موجود در تمام مناطق کشور نخواهد بود. تعداد لنز‌ها و لوازم جانبی موجود در کنار قیمت، شرایط گارانتی و خدمات پس از فروش از دیگر نکاتی است که با توجه به محل زندگی خود، باید همواره مد نظر داشته باشید. قیمت ذکر شده برای تمامی دوربین‌ها نیز با کیت لنز استاندارد است و بدون لنز قیمت به مراتب ارزان‌تری خواهند داشت.
D610 کوچک‌ترین و ارزان‌ترین دوربین DSLR فول فریم نیکون است که برای عکاسانی که به دنبال اولین دوربین فول‌فریم خود هستند، در نظر گرفته شده است. سنسور ۲۴ مگاپیکسلی CMOS‌ این دوربین بسیاری از قابلیت‌های محصولات گران‌تر را در بدنه‌ای کوچک‌ به همراه دارد. منظره‌یاب D610 توانایی پوشش ۱۰۰ درصد قاب را دارد و ۳۹ نقطه‌ی فوکوس با ۹ نقطه‌ی متقاطع نیز برای عملکرد دقیق‌تر به کمک سیستم فوکوس خودکار می‌آیند.
سیستم فوکوس خودکار D610 از سنسور اندازه‌گیری دوربین کمک می‌گیرد تا سوژه‌های متحرک را به خوبی دنبال کند. همانند سایر محصولات DSLR،  دوربین D610 نیز در حالت نمایش لایو ویو فوکوس کند‌تر و ضعیف‌تری به همراه دارد.
کیفیت عکس‌های خروجی دقیقا همان چیزی است که انتظارش را دارید. پردازش جذاب تصاویر در کنار گستره‌ی دینامیکی بالا که به واسطه‌ی تکنولوژی Active D-Lighting محیا شده است، خروجی بسیار زیبایی را به ارمغان می‌آورد. نیکون D610 در بخش تصاویر خام با فرمت RAW نیز بهترین نتیجه‌ی ممکن در این رده‌ی قیمتی را تولید می‌کند؛ عملکرد عالی در نور کم و گستره‌ی دینامیکی ایده‌آل باعث شده است تا D610 عکس‌های بسیار مشابهی با دوربین گران‌تر D750 تولید کند.
یکون  D610 در بخش فیلمبرداری توانایی ضبط کلیپ‌هایی با رزولوشن ۱۰۸۰P با نرخ ۳۰، ۲۵ و ۲۴ فریم بر ثانیه و پخش بدون فشرده‌سازی آن‌ها را از طریق خروجی HDMI را دارد. البته در نظر داشته باشید در صورت استفاده لایو ویو، قابلیت تغییر دریچه‌ی دیافراگم را نخواهید داشت. نبود قابلیت زوم و تعیین سوژه جهت فوکوس در کنار تلاش‌های متعدد برای فوکوس هنگام استفاده از لایو ویو، باعث شده است تا D610 به گزینه‌ی مناسبی برای فیلمبرداران در این رده‌ی قیمتی تبدیل نشود. یکی دیگر از محدودیت‌های لایو ویو در این دوربین عدم نمایش میزان نوردهی پیش از ثبت عکس است.
با خرید D610، به جز سیستم فوکوس خودکار پشتیبان و بدنه‌ی باکیفیت‌تر، قابلیت کاربردی دیگری را نسبت به محصولات گران‌قیمت‌تر نیکون از دست نخواهید داد. دو شیار کارت حافظه، منظره یاب بزرگ در کنار توانایی‌های بسیار بالا در بخش عکاسی، نیکون D610 را به دوربینی توانمند در این بخش تبدیل کرده است که تمامی نیاز‌های عکاسان را به خوبی تامین می‌کند.
تاریخ:  1395/07/10
نوشته شده توسط : مدیر  سایت
برخی از نظرات شما:
هنوز نظری داده نشده.
بازگشت
09 دی 1403 سایت آتلیه دات کام ... مسئولیت مطالب درج شده در هر آتلیه به عهده مدیر آن آتلیه بوده و سایت آتلیه دات کام هیچ مسئولیتی در قابل آن ندارد.