تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
اعلام برنامه های هفته صنایع دستی
صدور کارت نمادین برای هنرمندان و چند سناریوی دیگر
به گزارش آتلیه دات کام، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی ضمن اشاره به سیاستگذاری های وزارت میراث در جهت تمرکززدایی رویدادها و فعالیتهای در ارتباط با حوزه صنایع دستی، اظهار داشت: رویدادهای هفته صنایع دستی از اصفهان شهر جهانی صنایع دستی با حضور وزیرمیراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آغاز و دیگر برنامه ها هم در سطح تمامی استان ها توزیع می شود.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت میراث، مریم جلالی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی در وبینار اعلام برنامه های هفته صنایع دستی که بامداد امروز شنبه - ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ - با حضور معاونان صنایع دستی ادارات کل ۳۱ استان کشور، در سالن فجر این وزارتخانه برگزار شد، از همکاری معاونان صنایع دستی استانها در روزهای نوروز و برگزاری بازارچه های صنایع دستی همین طور حضور پررنگ در پنجمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران تشکر کرد و ضمن تاکید بر راه اندازی فروشگاه های صنایع دستی در تمامی پایگاه های ملی و جهانی، درباره ی ارائه ایده ها، نوآوری ها و خلاقیت ها در هفته صنایع دستی اظهار داشت: باتوجه به همکاریهای انجام شده با استاندارها و شهرداری ها، انتظار داریم ظرفیت های صنایع دستی استانها به بهترین شکل و بالاترین کیفیت نمایش داده شود.
جلالی تمرکززادیی را یکی از تاکیدات و سیاست های کاری وزارت میراث برشمرد و بیان کرد: بر همین اساس، رویدادهای هفته جهانی صنایع دستی از اصفهان به عنوان شهر جهانی صنایع دستی با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همین طور شهر کاشان و سمیرم که پرونده های آنها تکمیل و درحال ارسال است، شروع خواهد شد. همین طور فعالیت ها و رویدادهای دیگر نیز در سطح استانها توزیع می شود که در نهایت به هم گرایی و شکل گیری نظام شبکه ای همین طور ایجاد فضای نشاط در هفته صنایع دستی منجر شود.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی،
جشنواره
صنایع دستی فجر را دارای رویکرد مردمی و هفته جهانی صنایع دستی را با رویکرد توجه به سیاست گذاران و نقش آفرینان صنایع دستی عنوان نمود. او همین طور صنایع دستی را حلقه اتصال میراث فرهنگی و گردشگری و دارای ظرفیت خاطره سازی دانست و اضافه کرد: صنایع دستی امری فرابخش در زمینه های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است. نقش آفرینی در سطح ملی و اتصال به بخش خصوصی و برون سپاری در زمینه عملیات به میزان خلاقیت شما بستگی دارد و باید مورد توجه قرار بگیرد.
مریم جلالی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی
منبع:
آتلیه دات كام
1402/02/24
14:08:06
5.0 / ۵
675
تگهای خبر:
جشن
,
جشنواره
,
خلاقیت
,
فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
تصویر شهید قهاری به خانواده اش اهدا شد
نوزدهمین جشنوار بین المللی شعر فجر در شیراز
موسیقی چگونه ذهن و احساسات جوانان را پرورش می دهد؟
نوای موسیقی آذری در کهریزک
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
پیوند موسیقی ایران و فیلیپین در شصتمین سالگرد روابط دیپلماتیک دو کشور
فرایند کاپوتاژ و مزایای آن
در دومین روز از جشنواره موسیقی صبا چه گذشت؟
احمد صدری سرپرست دفتر موسیقی شد
+
پربحث ترین ها
تاریخچه و تحول کاتالوگ دیجیتال
جزییات خاکسپاری شهریار مسرور
تصویر شهید قهاری به خانواده اش اهدا شد
هنر دالی به هند رفت
+
جدیدترین ها
تصویر شهید قهاری به خانواده اش اهدا شد
هنر دالی به هند رفت
درد دل ۴۰ هنرمند
نوزدهمین جشنوار بین المللی شعر فجر در شیراز
موسیقی چگونه ذهن و احساسات جوانان را پرورش می دهد؟
نوای موسیقی آذری در کهریزک
فیلمی برای عشق از دست رفته در کنسرت مسعود صادقلو!
فروش بالغ بر 224 میلیارد تومان در بیست و دومین حراج تهران
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
429
بازدید دیروز:
5,520
هفته اخیر:
39,110
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم
وام