تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
نامزدهای ایرانی مسابقه تصویرگری براتیسلاوا ۲۰۲۵
به گزارش آتلیه دات کام، اسامی ۱۰ تصویرگر که نامزد دریافت جایزه دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا ۲۰۲۵ شده اند از جانب کانون پرورش فکری، شورای کتاب کودک و انجمن تصویرگران ایران اعلام گردید.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل کانون،
مسابقه
دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا بعنوان یکی از مهم ترین رویدادهای تصویرگری جهان زیر نظر خانه
هنر
برای کودکان و با همکاری دفتر بین المللی کتاب برای نسل جوان (IBBY) هر دو سال یک مرتبه در شهر براتیسلاوا در کشور اسلواکی برگزار می گردد.
بر همین مبنا در هر دوره با بیان فراخوان به ناشران و جمع آوری آثار برگزیده تصویرگران ایرانی، نشست داوری ملی با حضور تصویرگران و کارشناسان این حوزه برگزار می گردد.
در این دوره هم با همراهی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، شورای کتاب کودک و انجمن تصویرگران ایران، نشست داوری در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری در روز ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ با حضور داوران برجسته ی این حوزه برگزار شد و از میان ۴۰ اثر ارسالی، آثار ۱۰ تصویرگر ارائه شد.
آثار منتخب عبارت است از:
«دختر دال» با تصویرگری نوشین صادقیان، «بهرام و ماجرای هفت گنبد» با تصویرگری نرگس محمدی، «نمک شیرین» با تصویرگری نگار اورنگ، «مدرسه تیز و بزان جنگل» با تصویرگری غزاله بیگدلو، «خودم دیدمش» و«همه اش مال جوجه باشه» با تصویرگری پدرام کازرونی، «خورشیدی در صحرای ترکمن» با تصویرگری نجلا مهدوی، «شیرشاه» با تصویرگری امیر شعبانی پو، «مهمان ناخوانده» با تصویرگری مریم طهماسبی، "Dad Is Right Here" با تصویرگری مهشید راقمی و کتاب "Milloon’s Mind" و "Imagine a Garden" به تصویرگری هدا حدادی.
آثار منتخب وارد کاتالوگ نمایشگاه تصویرگری براتیسلاوا خواهند شد و در داوری پایانی برای انتخاب برندگان مورد ارزیابی بین المللی قرار خواهند گرفت.
هم چنین فاطمه (پریسا) به آبادی جهت شرکت در سمپوزیوم و ملیکا جمالی جهت شرکت در کارگاه تصویرگری انتخاب و به مسابقه براتیسلاوا عرضه شدند.
جوایز مسابقه تصویرگری شامل جایزه بزرگ به ارزش سه هزار دلار، پنج سیب طلایی به ارزش یک هزار و ۵۰۰ دلار و پنج مدال ویژه به ارزش یک هزار دلار است. هم چنین برنده جایزه اول می تواند در نمایشگاه بعدی به شکل مستقل شرکت نماید و آثار خویش را به نمایش بگذارد.
منبع:
atolieh.com
1403/12/16
12:37:31
5.0 / ۵
56
تگهای خبر:
تصویر
,
شركت
,
فرهنگ
,
كاتالوگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
رضا کیانیان: فکر می کردم آروین اردشیر محصص دیگری شود
ملکا ذکر تو گویم به علاوه صوت
برگزاری نخستین نمایشگاه تخصصی موسیقی کودک و نوجوان در اردیبهشت ۱۴۰۴
موسیقی زبان مشترک اقوام ایرانی و میراث دار ارزش های فرهنگی
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
پیوند موسیقی ایران و فیلیپین در شصتمین سالگرد روابط دیپلماتیک دو کشور
احمد صدری سرپرست دفتر موسیقی شد
معرفی بهترین خودروهای چینی در بازار ایران
در دومین روز از جشنواره موسیقی صبا چه گذشت؟
+
پربحث ترین ها
صنعت سازه های فلزی
تاریخچه و تحول کاتالوگ دیجیتال
جزییات خاکسپاری شهریار مسرور
تاریخ موسیقی ایران کتاب شد
+
جدیدترین ها
تاریخ موسیقی ایران کتاب شد
روایت منوچهر والی زاده از معروف شدنش با لوک خوش شانس
جزئیاتی از بازارچه های صنایع دستی در نوروز ۱۴۰۴
نامزدهای ایرانی مسابقه تصویرگری براتیسلاوا ۲۰۲۵
رضا کیانیان: فکر می کردم آروین اردشیر محصص دیگری شود
ملکا ذکر تو گویم به علاوه صوت
برگزاری نخستین نمایشگاه تخصصی موسیقی کودک و نوجوان در اردیبهشت ۱۴۰۴
موسیقی زبان مشترک اقوام ایرانی و میراث دار ارزش های فرهنگی
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
2,964
بازدید دیروز:
3,248
هفته اخیر:
40,804
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم
وام
کارواش برتولینی