تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
تولید یك قطعه ۳ زبانه با مبحث فلسطین
به گزارش آتلیه دات کام یک قطعه موسیقایی با عنوان «قدس ضربان قلب ماست» به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی با مشارکت فرهنگسرای رسانه و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه ساخته شده است.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا، فرهنگسرای رسانه با مشارکت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه مبادرت به تولید یک قطعه موسیقایی با عنوان «قدس ضربان قلب ماست» به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی کرده است. در این قطعه موسیقی سه زبانه، مظلومیت مردم فلسطین و دشمنی رژیم صهونیستی بیان شده است. امیرحسین سمیعی به عنون آهنگساز و خواننده، عبدالرضا هدایتی بعنوان خواننده بخش عربی و وهاب ابراهیمی بعنوان خواننده بخش انگلیسی در ساخت این قطعه همکاری داشته اند.
از دیگر برنامه های مشترک فرهنگسرای رسانه و رایزنی فرهنگی ایران در سوریه برای روز جهانی قدس تولید محصولات رسانه ای شامل نماهنگ، موشن گرافیک، مستند کوتاه و... است. همچون این تولیدات میتوان به ۳ موشن گرافیک با مبحث ظلم تاریخی اسرائیلی ها به مردم فلسطین، مستند کوتاه دیدار اسکایپی کودکان ایرانی و سوری و ارسال پیام همبستگی این کودکان به کودکان فلسطینی و همینطور نماهنگ های متنوع، اشاره نمود.
ویژه برنامه های مشترک رایزنی فرهنگی ایران در سوریه و فرهنگسرای رسانه در روز قدس در ایام ۱۵، ۱۶ و ۱۷ اردیبهشت ماه به صورت همزمان در دو شهر تهران و دمشق برگزار می گردد. علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت اطلاعات درباره این رویداد فرهنگی می توانند به اینستاگرام فرهنگسرای رسانه رجوع کنند.
منبع:
atolieh.com
1400/02/15
10:21:58
5.0 / ۵
882
تگهای خبر:
گرافیك
,
موسیقی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
موسیقی چگونه ذهن و احساسات جوانان را پرورش می دهد؟
نوای موسیقی آذری در کهریزک
جزییات خاکسپاری شهریار مسرور
رسیتال پیانو فریدون ناصحی در تالار رودکی
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
پیوند موسیقی ایران و فیلیپین در شصتمین سالگرد روابط دیپلماتیک دو کشور
فرایند کاپوتاژ و مزایای آن
در دومین روز از جشنواره موسیقی صبا چه گذشت؟
احمد صدری سرپرست دفتر موسیقی شد
+
پربحث ترین ها
تاریخچه و تحول کاتالوگ دیجیتال
جزییات خاکسپاری شهریار مسرور
تصویر شهید قهاری به خانواده اش اهدا شد
هنر دالی به هند رفت
+
جدیدترین ها
تصویر شهید قهاری به خانواده اش اهدا شد
هنر دالی به هند رفت
درد دل ۴۰ هنرمند
نوزدهمین جشنوار بین المللی شعر فجر در شیراز
موسیقی چگونه ذهن و احساسات جوانان را پرورش می دهد؟
نوای موسیقی آذری در کهریزک
فیلمی برای عشق از دست رفته در کنسرت مسعود صادقلو!
فروش بالغ بر 224 میلیارد تومان در بیست و دومین حراج تهران
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
337
بازدید دیروز:
5,520
هفته اخیر:
38,926
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم
وام