تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
۲۱ ضربه چاقو به جامعه رسانه ای كشور
انجمن عکاسان مطبوعاتی ایران به دنبال حادثه اخاذی از محمد دلکش، عکاس خبری، اطلاعیه ای با عنوان «21 ضربه ای که بر پیکر رسانه فرود آمد» منتشر نمود و خواهان شناسایی هر چه سریع تر عاملان این حادثه تلخ شد.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا، محمد دلکش، عکاس آژانس عکس تهران که روز پنجشنبه (۱۲ خردادماه) بمنظور پوشش یک برنامه خبری قصد
سفر
به رامسر را داشت، در راه مورد اخاذی قرار می گیرد و گرفتار لطمه های جسمانی شدیدی می شود. این هم اینک عکاس بستری شده است.
در همین راستا، انجمن عکاسان مطبوعاتی ایران با انتشار اطلاعیه ای ضمن ابراز همدردی با این عکاس خبری، خواهان شناسایی هرچه سریع تر عوامل این حادثه شدند تا برای سایر فعالان رسانه ای چنین اتفاقاتی نیفتد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
«خبر هولناک حمله به عکاس خبری که برای پوشش برنامه خبری عازم رامسر بود، جامعه عکاسی خبری کشور را در شوک و بهت سنگینی فرو برد. محمد دلکش از عکاسان باسابقه و خوشنام رسانه ای کشور در راه سفر کاری به رامسر که باتوجه به محدودیت های ایجادشده بواسطه همهگیری کرونا با وسیله نقلیه بین شهری انجام شده بود، مورد حمله وحشیانه دزدان به ظاهر مسافرکش بین شهری و به هدف خوردن ۲۱ ضربه چاقو قرار گرفته و تمامی ابزار کاری او شامل دوربین و لنزها و گوشی همراهش به سرقت رفته است.
تعرض و سرقت از فعالان رسانه ای و بخصوصا عکاسان خبری که به اقتضای حرفه خود می بایست همیشه دوربین و تجهیزات عکاسی به همراه داشته باشند، با وجود این که تازگی ندارد ولی این حد از قساوت و حمله با چاقو و وارد کردن ۲۱ ضربه که هر کدام از آن ضربه ها می توانست اتفاق غیرقابل جبرانی را رقم بزند، اگر نگوییم بی سابقه که کم سابقه بوده و ممکنست در صورت عدم جدیت در پیگیری و برخورد با عاملین این اقدام وحشتناک برای هر کدام از فعالان رسانه ای اتفاق بیفتد.
انجمن صنفی عکاسان مطبوعات ایران ضمن ابراز تاسف از حادثه ای که برای این عکاس خبری کشور پیش آمده است، از مقامات انتظامی استان انتظار دارد در کوتاه ترین زمان ممکن با ورود و پیگیری این حادثه هر چه زودتر عاملین حمله وحشتناک شناسایی و دستگیر شوند. چونکه هرگونه کوتاهی و عدم پیگیری در این مورد متجاوزان و دزدان را جسورتر خواهدنمود. بی شک اینطور تعرض های صورت گرفته خللی در تلاش فعالان رسانه ای کشور در جهت اطلاع رسانی و آگاهی بخشیدن به جامعه بعنوان قسمتی از ارکان دموکراسی کشور به ویژه در این ایام حساس و تعیین کننده انتخابات ریاست جمهوری کشور، ایجاد نخواهد کرد، ولی همراهی و پیگیری ارگان های ذیربط امنیتی و انتظامی کشور می تواند تا حدود زیادی از تکرار این حوادث ناگوار پیشگیری کند.»
1400/03/15
15:37:04
5.0 / ۵
1226
تگهای خبر:
جشن
,
دوربین
,
سفر
,
عكاس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
این موسیقی فریادی برای احیای دریاچه ارومیه است
رونمایی از پوستر هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران
پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام در تبریز به کار خود تمام کرد
خرید و فروش مطمئن فیش حج
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
شروع سال کاری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ با ادای احترام به شهدا و هنرمندان فقید
موسیقی اقوام باید به درستی جوانان معرفی شود
صنعت سازه های فلزی
تاریخچه و تحول کاتالوگ دیجیتال
+
پربحث ترین ها
اختصاصی ایسنا
کارن همایونفر چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد
این موسیقی فریادی برای احیای دریاچه ارومیه است
رونمایی از پوستر هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران
+
جدیدترین ها
اختصاصی ایسنا
کارن همایونفر چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد
این موسیقی فریادی برای احیای دریاچه ارومیه است
رونمایی از پوستر هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران
پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام در تبریز به کار خود تمام کرد
۵ هنرمند نامزد چهره سال هنر انقلاب عرضه شدند
رمزگشایی از یک شاهکار هنری
چهره سال هنر انقلاب را چه کسانی انتخاب می کنند؟
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
3,232
بازدید دیروز:
7,714
هفته اخیر:
55,013
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم