تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
عکسی تکان دهنده از یک هم آغوشی
آتلیه دات کام: برنامه «عکس های تکان دهنده» شبکه هیسپان تی وی در این هفته به عکسی اثرگذار از رنه سی بایر، عکاس آمریکایی از رابطه یک مادر امریکایی با فرزند ۱۰ ساله مبتلا به سرطانش می پردازد.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا، «عکس های تکان دهنده» به کارگردانی کیانوش الطافی هر هفته با انتخاب عکسی اثرگذار و ماندگار در تاریخ به بررسی و نقد آن می پردازد و در این قسمت به عکسی ماندگار از کودکی سرطانی و مادرش می پردازد.
رنه سی بایر در سال ۲۰۰۷ برای این عکس غم انگیز که از رابطه یک مادر با فرزند ۱۰ ساله مبتلا به سرطانش گرفته بود، جایزه پولیتزر را به دست آورد.
این عکس ماجرای مادری آمریکایی است که پا به پای فرزند نوجوانش در مبارزه با بیماری سرطانش، او را همراهی می کند تا در مدت زمان اندک زندگی کودکش به او شادی و امید و مهربانی ببخشد.
رنه سی بایر در سال ۱۹۵۸ در نیویورک به دنیا آمد. وی فعالیت حرفه ای خویش را در سال ۲۰۰۳ با عکاسی مستند شروع کرد و از آغاز فعالیتش با زندگی سیندی فرانسوی و فرزند بیمارش درگیر شد.
او با بازنمایی عشق بی قید و شرط یک مادر به فرزندش در سال ۲۰۰۷ جایزه پولیتز را به دست آورد؛ عکسی که از یک طرف چهره غم انگیز مرگ را در بدن رها شده کودک بیمار و از طرفی عشق مادرانه و بی نهایت سندی فرانسوی و پشتیبانی او از فرزندش را نشان می داد.
«عکسهای تکاندهنده» کاری از واحد برنامه های شبکه پرس تی وی است که برای مخاطبان اسپانیایی زبان شبکه هیسپان تی وی زبانگردانی شده است. این برنامه روز جمعه ۲۶ آذر ماه ساعت ۰۳: ۱۵ صبح به وقت تهران پخش می شود و تکرار آن همان روز ساعت ۱۰: ۱۵، ۱۹: ۱۵و شنبه ساعتهای ۲۱: ۴۵، ۱۴: ۱۵، ۰۸: ۴۵ و یکشنبه ساعت ۱۶: ۴۵برای اسپانیایی زبان های سراسر جهان قابل مشاهده خواهد بود.
عکاس: رنه سی بایر
1400/09/25
11:12:47
5.0 / ۵
1547
تگهای خبر:
امریكا
,
عكاس
,
عكاسی
,
عكس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
هفته تبریز در تهران از فردا شروع می شود
ببینید
عرضه ۶۹ عکس در هفدهمین نمایشگاه بین المللی عکس مهر محرم
عکسی تکان دهنده از جنگ بوسنی
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
پیوند موسیقی ایران و فیلیپین در شصتمین سالگرد روابط دیپلماتیک دو کشور
فرایند کاپوتاژ و مزایای آن
در دومین روز از جشنواره موسیقی صبا چه گذشت؟
احمد صدری سرپرست دفتر موسیقی شد
+
پربحث ترین ها
تاریخچه و تحول کاتالوگ دیجیتال
جزییات خاکسپاری شهریار مسرور
تصویر شهید قهاری به خانواده اش اهدا شد
هنر دالی به هند رفت
+
جدیدترین ها
تصویر شهید قهاری به خانواده اش اهدا شد
هنر دالی به هند رفت
درد دل ۴۰ هنرمند
نوزدهمین جشنوار بین المللی شعر فجر در شیراز
موسیقی چگونه ذهن و احساسات جوانان را پرورش می دهد؟
نوای موسیقی آذری در کهریزک
فیلمی برای عشق از دست رفته در کنسرت مسعود صادقلو!
فروش بالغ بر 224 میلیارد تومان در بیست و دومین حراج تهران
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
356
بازدید دیروز:
5,520
هفته اخیر:
38,964
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم
وام