امور بعد از برنده شدن لاتاری ۲۰۲۳

امور بعد از برنده شدن لاتاری ۲۰۲۳ شما بعد از برنده شدن در لاتاری، می بایست امور اداری آن را شروع کنید. در این راستا، هر چقدر اطلاعات بیشتری داشته باشید و آگاهانه و بدون اشتباه و با استفاده از تجربه افراد متخصص در این زمینه، امورتان را انجام دهید، از شانس بسیار زیادی برای دستیابی به هدفتان و مهاجرت به امریکا برخوردار خواهید بود.


اگر شما در بررسی نتایج لاتاری 2023 متوجه شده اید که از برندگان لاتاری هستید، به شما تبریک می گوییم و دعوت می کنیم که در ادامه با ما همراه باشید.

 

امور برندگان لاتاری

معمولا افراد بعد از چک کردن نتیجه لاتاری و برنده شدن در آن دچار سردرگمی های بسیاری می شوند زیرا از مراحل انجام امور آگاه نیستند. همانطور که مستحضر هستید لاتاری یکی از راه های مهاجرت به امریکا و روشی برای اخذ گرین کارت این کشور است. خیلی از افراد با این تصور که اکنون برنده لاتاری شده اند و می بایست صبر کنند تا گرین کارتشان ارسال شود و بتوانند با آن مهاجرت کنند، زمان زیادی را از دست می دهند. همچنین خیلی از برندگان گمان می کنند که با برنده شدن در لاتاری صد در صد ویزا دریافت میکنند و یا تصور میکنند چون از دانش زبانی برخوردارند می توانند به راحتی از این پروسه عبور کنند و راهی امریکا شوند. در اینجا، باید بدانید اگرچه برنده شدن در لاتاری قدم مهمی برای دستیابی به ویزای مهاجرتی امریکا و گرفتن گرین کارت این کشور است، اما آخرین مرحله نیست. در واقع برنده شدن در لاتاری، گرفتن ویزا را برای شما تضمین نمیکند و شما می بایست شرایط لازم برای احراز صلاحیت را داشته باشند. یعنی شما بعد از برنده شدن در لاتاری، می بایست امور اداری آن را شروع کنید. در این راستا، هر چقدر اطلاعات بیشتری داشته باشید و آگاهانه و بدون اشتباه و با استفاده از تجربه افراد متخصص در این زمینه، امورتان را انجام دهید، از شانس بسیار زیادی برای دستیابی به هدفتان و مهاجرت به امریکا برخوردار خواهید بود.

در ادامه به مراحل مختلف انجام امور برندگان لاتاری و تشریح هر مرحله می پردازیم:

 

فرم DS- 260

برندگان لاتاری می بایست این فرم را برای شروع پروسه اخذ ویزای امریکا پر کنند. فرم ds 260 شامل 7 مرحله است.

مسلما این فرم تکمیل کننده فرم ثبت نام لاتاری که روز اول شخص پر کرده می باشد، ولی به مراتب جزئیات بسیار در آن پرسیده می شود.

در مرحله اول سفارت یا کنسولگری محل مصاحبه انتخاب می شود.

مرحله دوم به اطلاعات شخصی شما نظیر اطلاعات هویتی، پاسپورت، آدرس های محل سکونت، شماره تلفن، ایمیل و آیدی شبکه های اجتماعی و موارد این چنینی می پردازد.

 مرحله سوم اطلاعات خانواده شما از جمله پدر، مادر، همسر، همسرهای سابق و فرزندان را دریافت می کند.

در مرحله چهارم از سوابق سفرهای گذشته شما به امریکا و ویزاهایی که گرفته اید در صورت وجود سوال می پرسد

مرحله پنجم که می توان از آن به عنوان یکی از مهمترین مراحل یاد کرد، از شما در مورد سوابق شغلی و تحصیلی سوال پرسیده می شود. در پر کردن این بخش باید بسیار دقت شود زیرا اگر شغل شما مورد نیاز دولت امریکا باشد و از رتبه بندی بالایی برخوردار باشد، تاثیر مثبتی در روند مصاحبه شما خواهد داشت و برای شما امتیاز محسوب می شود. و افرادی که این مورد را ندارند، با سوابق تحصیلی سنجیده می شوند. از آنجاییکه این مرحله از حساسیت بالایی برخوردار است، تجربه افراد آگاه و متخصص در این زمینه بسیار کمک کننده خواهد بود. همچنین در بخش انتهایی این مرحله سوالاتی در مورد خدمت سربازی و سابقه سفر به کشورهای خارجی و مواردی از این قبیل، سوال می شود.

مرحله ششم از شما شمار زیادی سوال امنیتی و پیش زمینه ای به صورت بله و خیر پرسیده می شود. بعضی از این سوالات، از آنجاییکه دو پهلو هستند برای خیلی از افراد مبهم بوده و آنان برای پاسخ دچار مشکل می شوند. تاکید می شود که در پاسخ این سوالات باید بسیار دقت فرمایید؛ زیرا اشتباه در آنان عواقب جبران ناپذیری را در پرونده شما ایجاد می نماید.

مرحله هفتم هم از شما در مورد بیمه تامین اجتماعی و تمایل شما به دریافت آن در امریکا سوال پرسیده می شود.

 

تزریق به موقع واکسن

قانون مهاجرت ایالات متحده متقاضیان ویزای مهاجرت چه از طریق لاتاری و چه غیره را ملزم می کند قبل از صدور ویزای مهاجرت، واکسیناسیون خاصی انجام دهند. پزشکان معتمد سفارت که معاینات پزشکی متقاضیان ویزای مهاجرتی را انجام می دهند، باید تأیید نمایند که آیا متقاضیان ویزا، واکسیناسیون را به درستی دریافت نموده اند یا تزریق یک یا چند واکسیناسیون ذکر شده از نظر پزشکی نامناسب بوده است. بنابراین واکسن بسیار حساس بوده و ممکن است روند اخذ ویزای شما را به تعویق بیاندازد و یا حتی کنسل کند.

لیست واکسن های برندگان لاتاری

  • اوریون (Mumps)
  • سرخک (Measles)
  • سرخچه (Rubella)
  • فلج اطفال (Polio)
  • کزاز و دیفتری (Tetanus and diphtheria toxoids)
  • سیاه سرفه (Pertussis)
  • هموفیلوس آنفولانزای نوع ب (Influenza type b -Hib)
  • هپاتیت آ (Hepatitis A)
  • هپاتیت ب (Hepatitis B)
  • روتاویروس (Rotavirus)
  • مننگوکوک (Meningococcal)
  • آبله مرغان (Varicella)
  • پنوموکوک (Pneumococcal)
  • آنفولانزای فصلی (Influenza)

مدنظر داشته باشید تعدادی از واکسن های ذکر شده شرایط سنی دارند و باید در موعد زمانی مقرری تزریق شود تا برای روند مصاحبه لاتاری شما مشکلی پیش نیاید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید با کارشناسان اداره مهاجرت آمریکا در ارتباط باشید.

 

ترجمه و ارسال مدارک هویتی به KCC

پس از تکمیل فرم ds 260، به ترتیب کیس نامبر ایمیلی به آدرس ایمیل اصلی شخص برنده ارسال می شود و شماری از مدارک شناسایی و هویتی او و افراد زیرمجموعه اش درخواست می شود. برندگان پس از دریافت ایمیل باید نسبت به ترجمه مدارک خواسته شده اقدام کنند و آنان را مطابق با استانداردهای لازم KCC آماده و ارسال کنند. لازم به ذکر است که در مدارک ارسال شده نیز باید بسیار دقت شود زیرا عدم رعایت استانداردها موجب می شود که سیستم KCC از شناسایی مدارک شما بازمانده و مدارک شما تحویل داده نشود و در پروسه شما باعث بروز اختلالاتی مشود و حتی ممکن است زمان مصاحبه شما را به تعویق بیاندازد و منجر شود از گرفتن ویزا باز بمانید.

 

کارنت شدن کیس نامبر

هر ماه طبق ویزا بولتن اعلام شده توسط اداره مهاجرت امریکا، کیس نامبرهایی که اصطلاحا کارنت شده اند (یعنی به جریان افتاده اند)، اعلام می شود. کیس نامبرهای کارنت شده باید خود را برای انجام امور مصاحبه و گرفتن ویزا آماده کنند.

 

فراهم سازی تمکن مالی یا اسپانسر

برندگان برای اثبات توانایی مالی یا باید تمکن مالی و یا مدارکی مبنی بر داشتن اسپانسر فراهم کنند و روز مصاحبه این مدارک را ارائه نمایند. نرخ تمکن مالی خط فقز امریکاست و در واقع کسی که قصد مهاجرت به امریکا را دارد نباید سرمایه کمتر از خط فقر داشته باشد.

مبالغ حدودی تمکن مالی:

یک نفر : 16,000دلار

دو نفر : 21,000دلار

سه نفر : 26,000دلار

چهار نفر : 32,000دلار

پنج نفر : 36,000دلار

شش نفر : 47,000دلار

هفت نفر : 47,000دلار

هشت نفره : 52,000دلار

 

افراد برای اثبات تمکن مالی می بایست از گواهی مانده حساب استفاده کنند. همچنین برندگان می توانند از سند اموالشان نیز برای اثبات تمکن مالی استفاده کنند که برای نحوه آماده سازی و اراده این مدارک می توانید با کارشناسان اداره مهاجرت آمریکا در ارتباط باشید.

اما افرادی که قصد دارند به امریکا مهاجرت کنند اما از توانایی مالی برخوردار نیستند، باید اسپانسر پیدا کنند.

مدارک مورد نیاز اسپانسر لاتاری

تکمیل و امضای فرم توسط اسپانسر I-134

کپی فرم‌های مالیاتی 3 سال آخر که اسپانسر باید پرداخت کرده باشد

کپی پاسپورت آمریکایی اسپانسر

نامۀ اشتغال به کار اسپانسر با ذکر درآمد سالیانه

نامه مانده حساب بانکی اسپانسر با مهر بانک مربوطه

نکته مهم: برای یافتن اسپانسر در امریکا، می توانید از کارشناسان اداره مهاجرت آمریکا مشاوره دریافت کنید.

 

ترجمه مدارک شغلی و تحصیلی

بعد از آگاهی از زمان مصاحبه، افراد می بایست نسبت به ترجمه مدارک شغلی و تحصیلی اقدام کنند و آنان را به انضمام مدارک هویتی که قبلا ارسال نموده اند، در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.

 

تعیین وقت پزشک معتمد سفارت و چکاپ توسط او قبل از مصاحبه

همچنین بعد از اطلاع از زمان اعلام نتایج برندگان باید برای دریافت وقت وزشک معتمد سفارت اقدام کنند و یک هفته مانده به مصاحبه توسط ایشان معاینه و پرونده پزشکیشان تکمیل شود.

 

لاتاری

در نهایت، مصاحبه شما برای گرفتن ویزای امریکا، در روز و ساعت مقرر در سفارت مورد نظر شما برگزار می شود و آفیسر مربوطه با برررسی فرم های ثبت نام لاتاری و ds 260 ، مدارک و مستندات ارایه شده توسط شما و  مشاهده وضعیت و نحوه پاسخگویی شما به سوالات او تصمیم میگیرد که آیا شما صلاحیت لازم برای مهاجرت به امریکا را دارید یا خیر. در روز مصاحبه آفیسر معمولا شما را با پرسش سوالاتی به چالش می کشد و عکس العمل شما را زیر ذره بین قرار می دهد. بنابراین باید بسیار محتاط باشید و از قبل برای روز مصاحبه خودتان را آماده نمایید.

منبع: اداره مهاجرت آمریکا

1401/02/24
21:57:28
5.0 / ۵
1147
تگهای خبر: رپورتاژ , امریكا , پیش زمینه , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
آمار بازدید سایت
بازدید امروز: 2,951
بازدید دیروز: 4,237
هفته اخیر: 35,935