تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
در گزارش آتلیه دات كام مطرح شد؛
رویداد عکاسی نونگاه چگونه شکل گرفت؟
آتلیه دات کام: مسئول باشگاه هنرهای تجسمی حوزه هنری کودک و نوجوان و باشگاه عکاسی نونگاه توضیحاتی درباره ی بخش رشد و شکوفایی حوزه هنری کودک و نوجوان و این باشگاه ارائه نمود.
فاطمه عابدی مسئول باشگاه هنرهای تجسمی حوزه هنری کودک و نوجوان و باشگاه عکاسی «نونگاه» در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ی نخستین دوره استعدادیابی عکاسی «نونگاه» و رده سنی که شرکت کنندگان در آن حضور دارند، توضیح داد: بخش رشد و شکوفایی «حوزه هنری کودک و نوجوان» چندین باشگاه هنری دارد که یکی از این باشگاه ها تجسمی است و باشگاه تجسمی مقرر است در زمینه های مختلف نقاشی، عکاسی و گرافیک دیجیتال فعال باشد که هم اکنون رشته عکاسی با برگزاری نخستین دوره استعدادیابی عکاسی «نونگاه» آغاز به فعالیت نموده است.
وی اظهار داشت: مخاطبان حوزه هنری کودک و نوجوان، نوجوانان رده سنی ۱۳ تا ۱۸ ساله در سراسر کشور هستند و اهمیت این رده سنی، تقویت
هنر
علاقمندان و همین طور تربیت آنها در هنر مورد علاقه شأن است؛ در حقیقت نوجوانان در این باشگاه ها، در زمینه ای که علاقمند هستند، کم کم رشد می کنند و استعدادهایشان شناسایی می شود.
عابدی درباره ی آثار رسیده به نخستین دوره استعدادیابی عکاسی «نونگاه» بیان کرد: ۵۳ نفر از سراسر ایران آثار خودرا ارسال کردند و از بین آنها ۱۰ نفر از شهرهای مختلف ایران برای تولید مجموعه عکس منتخب شده و حدودا ۳۰ روز با این نوجوانان با موضوع خانواده، مجموعه عکس به شکل حرفه ای تولید کردند. از بین ۱۰ نفر ۳ نفر شایسته مورد تقدیر قرار گرفتند که جوایز به منتخبان، روز گذشته در آئین اختتامیه و اهدای جوایز نخستین دوره استعدادیابی «نونگاه» اهدا شد.
وی با تأکید بر این که این رویداد این روند به همین شکل ادامه خواهد داشت، اظهار داشت: نوجوانان در هر مرحله می توانند آثار خودرا ارسال نمایند و اگر شرایط حضور (پشتکار و رشد در حرفه مورد نظر) داشته باشند، به باشگاه اضافه خواهند شد. هر هفته بچه ها با یک موضوع بصورت تک عکس عکاسی می کنند و از این طریق با
آموزش
های مجازی آن هنر تقویت می شود. مجدداً بچه هایی که در حوزه تک عکس قوی تر شدند، ارزیابی شده و برای تولید مجموعه عکس انتخاب می شوند.
عابدی همین طور از شروع فصل دوم استعدادیابی نونگاه در پاییز آگاهی داد و اضافه کرد: با برگزاری هر فصل رویداد، مقرر است به تعداد نوجوانان عضو باشگاه اضافه شود.
وی درباره ی این که رویداد عکاسی «نونگاه» چگونه شکل گرفت، توضیح داد: نونگاه با ایده آرش صحرانورد و فاطمه عابدی (هنرمندان عکاس) شکل گرفت و ادامه آن نیز مقرر است با همین روند ادامه پیدا کند. نوجوانان مجدداً آثار تولیدی خودرا برای نونگاه بفرستند تا ارزیابی شود و با آن دسته از نوجوانان منتخب، وارد تولید مجموعه عکس خواهیم شد؛ افرادی که ضعیف تر هستند نیز با موضوعات هفتگی تک عکس تمرین شود تا آنها نیز حرفه ای شوند و در حقیقت کسی قرار نیست از این برنامه ها عقب بماند.
مسئول باشگاه هنرهای تجسمی حوزه هنری کودک و نوجوان و باشگاه عکاسی «نونگاه» در آخر اظهار داشت: همین طور ضعیف ترها تک عکس تمرین می کنند و بچه هایی که قوی تر هستند، کارشان را مجموعه عکس با استیتمنت و کپشن نویسی ادامه می دهند.
1401/07/02
15:46:07
5.0 / ۵
1025
تگهای خبر:
آموزش
,
دیجیتال
,
شركت
,
عكاس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
اسامی داوران این جشنواره تا آخر اعلام نمی شود
مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد
رونمایی از پوستر هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران
چهره سال هنر انقلاب را چه کسانی انتخاب می کنند؟
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
شروع سال کاری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ با ادای احترام به شهدا و هنرمندان فقید
موسیقی اقوام باید به درستی جوانان معرفی شود
صنعت سازه های فلزی
تاریخچه و تحول کاتالوگ دیجیتال
+
پربحث ترین ها
توقف اجرای پروژه رزونانس خیال تا اطلاع ثانوی
اسامی داوران این جشنواره تا آخر اعلام نمی شود
موسیقی نواحی حافظه زنده ملت ایران است
مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد
+
جدیدترین ها
توقف اجرای پروژه رزونانس خیال تا اطلاع ثانوی
اسامی داوران این جشنواره تا آخر اعلام نمی شود
موسیقی نواحی حافظه زنده ملت ایران است
مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد
Innovators in Fake Identity Cards
اختصاصی ایسنا
کارن همایونفر چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد
این موسیقی فریادی برای احیای دریاچه ارومیه است
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
8,500
بازدید دیروز:
5,292
هفته اخیر:
60,060
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم