تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
لوکیشن واقعی نقاشی های مشهور را ببینید
آتلیه دات کام: آیا تابحال دوست داشته اید که وارد یک اثر هنری شوید؟ با آنکه شاید این ایده در مورد خیلی از آثار هنری یک رویای محال به نظر برسد اما تعدادی از مشهورترین شاهکارهای مدرن در دنیای واقعی وجود دارند و حتی علاقه مندان می توانند از آنها بازدید نمایند.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا، کافه فرانسوی که «ون گوگ» در یکی از تابلوهای نقاشی خود ابدی کرد و کلبه دنجی در «اوهایو» مکان هایی به شمار می روند که الهام بخش تعدادی از مشهورترین هنرمندان جهان همچون «گرنت وود»، «کلود مونه»، «ادوارد مونک» و «ون گوگ» شده اند.
«کافه تراس در شب» اثر «وینسنت ون گوگ»
در سال ۱۸۸۸ میلادی، «وینسنت ون گوگ»، نقاش پست امپرسیونیست از «آرل» واقع در جنوب فرانسه بازدید نمود. «ون گوگ» در «آرل» سبک منحصربفرد خودرا تکامل بخشید و تعدادی از مشهورترین آثار هنری خود همچون «کافه تراس در شب» را خلق کرد.
این تابلو نقاشی یک کافه نورانی واقع در میدان مرکزی «آرل» را زیر آسمان پرستاره مشهور «ون گوگ» به تصویر کشیده است.
«کافه تراس در شب» در سپتامبر سال ۱۸۸۸ توسط «وینسنت ون گوگ» نقاش هلندی خلق شد. این نقاشی آبی و زرد،
منظره
ای از یکی از خیابان های «آرل» واقع در فرانسه را به تصویر می کشد. در این نقاشی، گروهی از مردم در ساعتی از شب که معین نیست در فضای بیرونی یک کافه نشسته اند و گروهی دیگر نیز در خیابان قدم می زنند.
بخش کوچکی از آسمان درخشان و پرستاره از میان دو ساختمان به چشم می خورد که تداعی کننده دیگر نقاشی مشهور «ون گوگ» یعنی «شب پرستاره» است.
در این زمینه بیشتر بخوانید:
حقایقی جذاب درباره ی کافه ای که ون گوگ کشید
درحالی که خیلی از منظره های نقاشی های مشهور دیگر وجود ندارند، کافه ای که در این نقاشی «ون گوگ» به تصویر کشیده شده است نه فقط هنوز وجود دارد بلکه همچنان فعال است.
«کوهستان سن ویکتور» اثر «پل سزان»
«سزان» در فاصله سالهای ۱۸۸۲ تا ۱۹۰۶ میلادی دست کم ۳۰ تابلو نقاشی با موضوع «کوهستان سن ویکتور» خلق کرد. این
هنرمند
در این مجموعه نقاشی ها سبک منحصر به فرد خود در بکارگیری رنگ، ترکیب بندی و استفاده از ضربات قلم مو را به نمایش گذاشت و این مجموعه تابلوها را به یکی از مهم ترین پروژه های خود تبدیل کرد.
«سزان» اغلب این نقاشی ها را در فاصله ای نه چندان دور از کوهستان خلق کرده است.
«سزان» علاوه بر نقشی که به عنوان یک هنرمند پست امپرسیونیست مهم ایفا کرد، به عنوان پدر «فوویسم» و پیشگام «کوبیسم» نیز شناخته می شود. با توجه اهمیت «سزان » در این ژانرهای پیشرو، از این هنرمند به عنوان یکی از تاثیرگذارترین شخصیت های تاریخ
هنر
مدرن یاد می شود.
مجموعه نقاشی های نیلوفرهای آبی و پل ژاپنی اثر «کلود مونه»
«کلود مونه»، نقاش امپرسیونیست فرانسوی در سال ۱۸۸۳ به خانه ای در «ژیورنی»، واقع در شمال فرانسه نقل مکان کرد. در همان جا بود که «مونه» یک شاهکار زیبا خلق کرد و پرورش داد: باغی با الهام از ژاپن.
روش نقاشی در فضای باز سبب شده بود «مونه» زمان زیادی را در باغش صرف کند. او از این فضای چشم نواز و سبز لذت می برد. این فضا به محل خلق تعدادی از مشهورترین نقاشی های وی تبدیل شد: مجموعه نیلوفرهای آبی. این مجموعه شامل ۲۵۰ تابلو نقاشی بزرگ رنگ روغن می شود که حالا در گالری های سرتاسر جهان نگهداری می شوند. بدین سبب چندان جای تعجب ندارد که بازدیدکنندگان از خانه «مونه» بلا فاصله به سراغ پل واقع در باغ می روند تا نیلوفرهای آبی را تماشا کنند.
پل چوبی که از میان برکه داخل باغ عبور می کند به انتخاب «مونه» در سال ۱۸۹۵ به سبک ژاپنی ساخته شد و مشهورترین تابلوهای نقاشی که این پل در آنها به چشم می خورد، حالا در گالری ملی لندن و گالری ملی هنر واشنگتن نگهداری می شوند.
مجموعه نقاشی های پارلمان اثر «کلود مونه»
«مونه» در طول مدتی که در «ژیورنی» ساکن بود، بارها به لندن
سفر
کرد. این هنرمند مجموعه ای از تابلوهای نقاشی از ساختمان پارلمان انگلستان در پاییز ۱۸۹۹ و اوایل ۱۹۹۰ تا ۱۹۰۱ و در دوران اقامتش در لندن خلق کرد. تمامی این تابلوها از همان نمایی از ساختمان پارلمان که از اتاق محل اقامت «مونه» دیده می شد خلق شده اند. با اینحال «مونه» این تابلوهای نقاشی را در ساعات مختلف شبانه روز و در آب و هوای مختلف نقاشی کرد.
گمان می رود که مونه این نقاشی ها از تراس طبقه دوم بیمارستان سنت توماس خلق کرده است.
مجموعه نقاشی های «جیغ» اثر «ادوارد مونک»
«ادوارد مونک»، نقاش نروژی از سال ۱۸۹۳ تا ۱۹۱۰ مجموعه معروف خود به نام «جیغ» را خلق کرد. این مجموعه، شخصیتی را درحال فریاد کشیدن به تصویر می کشند. با آنکه نوع مواد به کار رفته در خلق این آثار متفاوت می باشد، اما ترکیب کلی این چهار نقاشی یکسان است.
«مونک» در خاطراتش از لحظه ای که الهام بخش خلق «جیغ» شده است، این طور نوشت: « یک روز عصر داشتم از مسیری عبور می کردم که شهر در یک طرف آن و پایین آن آبدره قرار داشت. احساس خستگی و بیماری داشتم. ایستادم و به بالای آبدره نگاه کردم، خورشید داشت، غروب می کرد و رنگ ابرها داشت به قرمز تبدیل می شد. حس کردم جیغی در طبیعت رها شده است؛ برایم این طور بنظر می رسد که جیغی شنیده باشم. این تصویر را نقاشی کردم، ابرها را به رنگ خون واقعی نقاشی کردم. رنگ فریاد کشید؛ اینگونه «جیغ» خلق شد.»
گمان می رود جاده ای که این شخصیت ها بر روی آن به تصویر کشیده شده اند، جاده «Valhallvegen» باشد که در «اسلو» واقع شده است. این جاده که بر روی یک تپه واقع شده است؛ مکان محبوبی برای شهروندان اسلو است که علاقه دارند، شهر را تماشا کنند.
«گوتیک آمریکایی» اثر «گرنت وود»
«گرنت وود» در سال ۱۹۳۰ میلادی تابلو نقاشی «گوتیک آمریکایی»، یکی از مشهورترین آثار هنر مدرن را خلق کرد.
این نقاشی زن و مردی را نشان میدهد که جلوی خانه ای کوچک و سفید با پنجره ای به سبک نئوگوتیک ایستاده اند. در صورتیکه بسیاری معتقدند که یک زوج (یعنی یک کشاورز و همسرش) هستند، این چهره ها در حقیقت از خواهر «وود» و یک دندانپزشک الگوبرداری شده اند. این خانه حالا در «الدون» واقع شده است.
1402/10/01
13:15:46
5.0 / ۵
662
تگهای خبر:
تركیب بندی
,
تصویر
,
سفر
,
گالری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
تعصب آفت موسیقی ماست
این درخت ها تنهایی را ستایش می کنند
خبرهایی از اصغر فرهادی، ادامه نفوذ شریفی نیا در سینما و حواشی یک هدیه جنجالی
عکسی تکان دهنده از جنگ بوسنی
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
بستری شدن بازیگر قدیمی در بیمارستان، لغو سلیقه ای کنسرت ها و وضعیت نگران کننده کعبه زرتشت
تن و درخت سوژه نمایشگاه جدید کوروش قاضی مراد
چرا سفیر کره جنوبی در ایران قطعه پرسون پرسون را اجرا کرد؟
بازاریابی و فروش تلفنی
+
پربحث ترین ها
فرایند کاپوتاژ و مزایای آن
تعصب آفت موسیقی ماست
بوچلی در عربستان کنسرت داد
معرفی مدیران هنری بخش سرزمین من جشنواره تجسمی فجر
+
جدیدترین ها
تعصب آفت موسیقی ماست
بوچلی در عربستان کنسرت داد
معرفی مدیران هنری بخش سرزمین من جشنواره تجسمی فجر
این درخت ها تنهایی را ستایش می کنند
انتشار ردیف میرزاعبدالله و ردیف آقاحسینقلی
خبرهایی از اصغر فرهادی، ادامه نفوذ شریفی نیا در سینما و حواشی یک هدیه جنجالی
از علیرضا قربانی چه خبر؟
تاکید بر افزایش تبادلات فرهنگی و هنری میان ایران و ترکیه در یک نمایشگاه خوشنویسی
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
520
بازدید دیروز:
3,769
هفته اخیر:
30,734
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم
وام