تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
پاسخ های عزت الله ضرغامی
صادق بوقی، معین و مسئله ایرانی های خارج
به گزارش آتلیه دات کام، عزت الله ضرغامی در رابطه با گرانی سفر، ماجرای لغو یکطرفه ویزای ایران، نگرانی ایرانی ها مقیم خارج برای بازگشت و سفر به کشور، صبحانه های معروفش و برخی سخت گیری ها در ارتباط با شادی و چند مبحث دیگر توضیحاتی داد.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که برای عرضه گزارش حوزه کاری اش بمناسبت دهه فجر در یکی از برنامه های تلویزیونی حاضر شده بود، اشاره ای داشت به پیروزی تیم ملی ایران در مقابل ژاپن و در ادامه اظهار داشت: مردم دلخوشی می خواهند.
یک خرده اینروزها بلد نیستیم دل خوش نماییم و دلخوشی ها را یک جاهایی از مردم می گیریم، ظاهرا در اینباره
مسابقه
داریم.
ضرغامی در واکنش به اشاره ای که در این برنامه به صبحانه های معروفش با برخی شخصیت ها شد، اظهار نمود:
همچنان برنامه های صبحانه برقرار است، ولی خبری نمی کنم، چون به حاشیه می رود. صبحانه های من فراجناحی است و به «صبحانه های سیاسی» معروف شد، ولی سیاسی نبود، بیشتر فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و گاهی هم سیاسی بود، که البته برای این کار در این سال ها خیلی هزینه داده ام.
وی در تفسیر این صبحانه ها اظهار داشت:
وقتی با قرائت های مختلف آشنا می شوید قضاوت ها هم تنظیم می شود. این مشکل کشور است، چون ما فقط یک قرائت می شنویم، یک نفر هم گزارش می دهد، بعد هم تصمیم می گیریم. با این وصف حتی وقتی یک متهم روایت می کند می بینید که باید تشویقش کنید. در رابطه با «صادق بوقی» هم گفته بودم اگر او ۲۲ بهمن این کار را می کرد همه تشویقش می کردند، ولی حالا که در بازار ماهی فروشان این کار کرده، با او برخورد می نماییم و صفحه او را می بندیم. حالا هم که می بینید چقدر طرفدار دارد
.
رئیس اسبق صدا و سیما ضمن اشاره به نقشی که هر یک از دولت ها بعد از انقلاب داشتند، اظهار نمود: انقلاب اسلامی مثل دو امدادی است و از آغاز انقلاب به هر که مدیریت کرده و ادامه مسیر را به نفر بعدی سپرده است باید احترام گذاشت و از همه آنها سپاسگزاری کرد. وقتی می گوییم ۴۵ سال از انقلاب اسلامی گذشته و دستاوردهایی داریم، به هر حال از زیر بوته که به عمل نیامده است، پنج رئیس جمهور آمده اند و کار کرده اند، حالا یکی کمتر، یکی بیشتر. حتی آن کسی که به قول ما تست ناموفقی داشته است، به مدیران بعدی کمک می نماید که آن راه ناموفق را نرود. این رویه را
فرهنگ
نماییم. من هر چند وقت یکبار، از بعضی خصوصیت های رؤسای جمهور بدون لکنت زبان یاد می کنم، انصاف چیز خوبی است. در این عرصه هم دیگرانی با زحمت، کار را جلو برده اند، مثل دیواری که آجرچینی شده و حالا هم ما باید چند آجر بچینیم.
ضرغامی در نقد یکسان سازی اظهار داشت: باید مقابل جریان یکسان سازی فرهنگی بایستیم. زمانی کمونیست ها می خواستند یکسان سازی کنند که شکست خوردند. غربی ها هم تلاش می کنند. برای همین به بعضی دوستان سفارش می کنم یکسان سازی نکنید.
برخی دوستان ما خیلی تلاش می کنند که همه را وادار کنند جوری زندگی کنند که با شاقول آنها تراز باشد. حتما غلط است و شکست هم خورده است. نقطه قوت ما تفاوت های فرهنگی است و قرآن هم این تفاوت را به رسمیت شناخته است.
او سپس گزارشی از وضعیت و اقدامات انجام شده در حوزه صنایع دستی عرضه کرد و اطلاع داد که
مشکل بیمه حدود ۱۰ هزار نفر از هنرمندان صنایع دستی با دستور رئیس جمهور حل شده است
. وی در عین حال اظهار داشت: قالی باف ها از این گروه جدا هستند. البته در این دولت قبول کردند فرش به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی الحاق شود، ولی شرایطی را اعلام نموده بودم که چون محقق نشد، همچنان این طرح باقی مانده است.
ضرغامی همینطور اظهار داشت: با عنایت به این که حدود ۳۵ درصد فعالان صنایع دستی، روستایی هستند، بیمه روستایی برای این دسته تقویت شده است. اعتبار تخصیص داده شده برای بیمه هنرمندان صنایع دستی، سال جاری ۱۳۵ میلیارد تومان، سال آینده ۱۶۸ میلیارد تومان و برای بیمه روستایی ۴۰ میلیارد تومان است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در تأیید مصائب هنرمندان صنایع دستی، اظهار نمود: من تا هم اکنون به ۲۰۱ شهر
سفر
کرده ام، هر کجا رفته ام از حوزه صنایع دستی بازدید کرده ام، واقعا مصائب دارند، که یکی از آنها بیمه است و اگر زمینه تولید و فرش فراهم گردد دیگر این مشکل هم حل می شود، اگر صادرات صنایع دستی راه افتاد، بیشتر مشکلات این بخش حل می شود. هم اکنون صادرات چین همه جا را گرفته است، با آقای احمدی نژاد که آمریکا رفته بودیم، یک شب وقت کردم در وال استریت قدم زدم و به چند مغازه رفتم، می خواستم کفش ورزشی بخرم که دیدم همه اش چینی است.
او اضافه کرد: به تازگی پیمان سپاری ارزی را در دولت حذف کردیم و آئین نامه دیگری را برای نمایشگاه ها تصویب و کمک کردیم صادرات رونق بگیرد.
برای حل برخی از مشکلات باید زیر میز بزنیم. یک جاهایی طوری این میز را برای ما می چینند که هر چه می خواهیم حرکت نماییم نمی گردد، بن بست است. آنجا باید زیر میز بزنیم. در دولت گفته ام صنایع دستی می خواهد رونق بگیرد یک سال صادرات را آزاد بگذارند خودمان نظارت می نماییم. اینقدر صادرکننده ای را که آن طرف دنیا مشتری پیدا کرده است اذیت نکنید.
ضرغامی با نقد نظام اداری، آنرا «پوسیده» و «تحمیلی» خواند و اظهار داشت:
این نظام اداری عین بختک روی ما افتاده است، می خواهیم یک طرح کوچک تصویب نماییم باید به کمیسیون مربوطه برود، در آن جلسه هم ۴۰ نفر کارتابل به دست از ۴۰
دستگاه
آمده اند تا ما مطالبه مان را مطرح می نماییم یکی از این دستگاه ها معترض می شود و اصلا از طرح و پیگیری آن منصرف می شویم. کشور گرفتار این ماجراست.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همینطور از مذاکره با برخی دستگاه ها برای ایجاد مرکز عرضه صنایع دستی اطلاع داد و اظهار داشت: با بهزیستی، سازمان زندان ها و صدا و سیما برای اختصاص محل عرضه صنایع دستی مذاکره کرده ایم. همینطور فرماندارها موظف شدند در مبادی ورودی تمامی شهرها بازارچه دائمی صنایع دستی راه اندازی کنند و استان هرمزگان در این خصوص پیشگام بوده و بسیاری شهرها بازارچه ها را برپا کردند و زنجان هم خیلی خوب کار کرده است.
ضرغامی همینطور برای پشتیبانی از صنایع دستی پیشنهاد کرد
یکسری کارهای صنایع دستی را میتوان جایگزین اقلام دیگر کرد و اظهار داشت: مثلاً ملیله کاری که از نقره است، هم
هنر
به حساب می آید و هم ارزان تر است، مثلاً دختر و پسر جوانی که خرید عروسی دارند، می توانند به جای طلا، ملیله کاری بخرند. چه کسی گفته حتما باید طلا بخرند؟ البته نقره هم هم اکنون کیلویی ۴۰ میلیون تومان است ولی قیمت آن نسبت به طلا بسیار پایین تر است
.
منبع:
آتلیه دات كام
1402/11/16
13:37:14
5.0 / ۵
522
تگهای خبر:
دستگاه
,
سفر
,
عروسی
,
فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
رسیتال پیانو فریدون ناصحی در تالار رودکی
پیوند موسیقی ایران و فیلیپین در شصتمین سالگرد روابط دیپلماتیک دو کشور
الزامات تشکل های صنفی با حضور مسئولان صنوف هنری و حقوقی بررسی می شود
آخر هفته به بازدید از کدام نمایشگاه ها برویم؟
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
مزایا و کاربرد گالوانیزه در صنعت
فرایند کاپوتاژ و مزایای آن
در دومین روز از جشنواره موسیقی صبا چه گذشت؟
برگزاری یک سفر هنری در برج آزادی
+
پربحث ترین ها
رسیتال پیانو فریدون ناصحی در تالار رودکی
پیوند موسیقی ایران و فیلیپین در شصتمین سالگرد روابط دیپلماتیک دو کشور
عرضه ۶۹ عکس در هفدهمین نمایشگاه بین المللی عکس مهر محرم
الزامات تشکل های صنفی با حضور مسئولان صنوف هنری و حقوقی بررسی می شود
+
جدیدترین ها
رسیتال پیانو فریدون ناصحی در تالار رودکی
پیوند موسیقی ایران و فیلیپین در شصتمین سالگرد روابط دیپلماتیک دو کشور
عرضه ۶۹ عکس در هفدهمین نمایشگاه بین المللی عکس مهر محرم
الزامات تشکل های صنفی با حضور مسئولان صنوف هنری و حقوقی بررسی می شود
آخر هفته به بازدید از کدام نمایشگاه ها برویم؟
روایتی هنرمندانه از سربازان گم نام امام زمان(عج) در رویداد هنر گمنامی
تعصب آفت موسیقی ماست
بوچلی در عربستان کنسرت داد
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
570
بازدید دیروز:
2,929
هفته اخیر:
33,111
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم
وام