تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
نگاهی سورئال به بهشت موعود
آتلیه دات کام: به گزارش آتلیه دات کام، نمایشگاه انفرادی «پردیس گون» با آثاری از طناز عدلی از روز جمعه، ۱۵ تیر ماه تا ۲۴ تیر در گالری «کاما» به نمایش درمی آید.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا، طناز عدلی در این نمایشگاه آثاری در ابعاد بزرگ را با نگاه سورئال و مفهومی از عرفان و جهان موعود خلق کرده است.
مونا خوش اقبال، مدیر گالری کاما در رابطه با ی این مجموعه آثار می گوید: «هنر ایران همواره محملی برای تجلی مضامین تمثیلی و عارفانه بوده است و هنرمندان نقاش در گذر زمان مفاهیم بهشت و جهنم و برزخ را با گویش تصویر به باور ذهنی مخاطب منتقل می کردند آنچنان که به نظر می آید مهم ترین مفهوم در این عرصه سلسله مراتب حقیقت باشد که دیگر مفاهیم بر آن استوار می گردد. آنجایی که بهشت به معنای جهان روشنی در آسمان هاست و به روایتی در دل و بر فراز افلاک است، جایی که نور ازلی و سرسبزی ملکوتی قرار دارند و نیکوان در بهشت و در اوج نور به هلهله مشغولند همان جا که بلندترین مرتبه هستی است. مقصد است و مقصود.
طناز عدلی بهشت تمثیلی را با نقش هایش به عینیت می آورد. مجموعه «پردیس گون» بازتاب همان جهانی موعود است در ذهن انسانی از نسل معاصر، به تنگ آمده و درگیر با آن چه ماده و جماد نامیدنش که بی گمان میرایی جزئی از آن است. نقاش با قلمی زنانه که گاهی ما را به یاد تاپسترهای قدیمی و کوبلن بافت های مادرانمان می اندازد، به دنیایی می برد که سخن از ابدیتی نامیرا دارد در پرتو رنگ و نور.»
علاقه مندان به بازدید از این نمایشگاه می توانند هر روز از ساعت ۱۴: ۰۰ تا ۲۰: ۰۰ به گالری کاما رجوع کنند.
گالری کاما شنبه ها تعطیل می باشد.
نشانی گالری کاما: تهران، بلوار نلسون ماندلا (جردن سابق)، خیابان دیدار شمالی، کوچه کیش شرقی و پلاک ۲۰
منبع:
atolieh.com
1403/04/23
13:50:17
5.0 / ۵
447
تگهای خبر:
تصویر
,
گالری
,
نمایشگاه
,
هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
تصویر شهید قهاری به خانواده اش اهدا شد
درد دل ۴۰ هنرمند
فروش بالغ بر 224 میلیارد تومان در بیست و دومین حراج تهران
هفته تبریز در تهران از فردا شروع می شود
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
پیوند موسیقی ایران و فیلیپین در شصتمین سالگرد روابط دیپلماتیک دو کشور
فرایند کاپوتاژ و مزایای آن
در دومین روز از جشنواره موسیقی صبا چه گذشت؟
احمد صدری سرپرست دفتر موسیقی شد
+
پربحث ترین ها
تاریخچه و تحول کاتالوگ دیجیتال
جزییات خاکسپاری شهریار مسرور
تصویر شهید قهاری به خانواده اش اهدا شد
هنر دالی به هند رفت
+
جدیدترین ها
تصویر شهید قهاری به خانواده اش اهدا شد
هنر دالی به هند رفت
درد دل ۴۰ هنرمند
نوزدهمین جشنوار بین المللی شعر فجر در شیراز
موسیقی چگونه ذهن و احساسات جوانان را پرورش می دهد؟
نوای موسیقی آذری در کهریزک
فیلمی برای عشق از دست رفته در کنسرت مسعود صادقلو!
فروش بالغ بر 224 میلیارد تومان در بیست و دومین حراج تهران
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
4,495
بازدید دیروز:
6,702
هفته اخیر:
46,456
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم
وام