گفت وگو با حمید خوانساری

جشنواره ای که جوانان را از محیط امن خارج می کند!

جشنواره ای که جوانان را از محیط امن خارج می کند! به گزارش آتلیه دات کام، یکی از داوران بخش عود هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان اعتقاد دارد مهم ترین موفقیت یک جشنواره، فراهم شدن امکان اجرای یک نوازنده برای اولین بار و خارج شدن از محیط امن است.


حمید خوانساری، نوازنده عود، در گفتگو با ایسنا، در رابطه با کیفیت اجراهای این دوره از جشنواره اظهار داشت: باید تجربه کنند و هرچند وقت یک مرتبه جشنواره هایی مانند جشنواره موسیقی جوان اگر برگزار شود، آنها می توانند هم آداب حضور روی صحنه را بیاموزند و هم تجربه شرکت در چنین جشنواره هایی را داشته باشند. وقتی از سراسر کشور دور هم جمع می شوند و اجراهای یکدیگر را از نزدیک می بینند آن وقت می توانند ارزیابی بهتری از خود داشته باشند و تصمیم جدی برای پیشرفت خود بگیرند. به علت این که جشنواره های این چنینی در کشور کم هستند و بچه ها استانداردی در ذهن شان ندارند.
این نوازنده عود در رابطه با برگزاری جشنواره به شکل کنکور موسیقی و تاثیر آن بر روند روبه رشد جوانان و نوجوانان بیان نمود: دو نوع جشنواره داریم. رقابتی و غیررقابتی. جشنواره ملی موسیقی جوان تمرکزش روی رقابت است. اما مهم ترین موفقیت یک جشنواره اینست که نوازنده ها برای نخستین بار خودشان را در معرض نمایش مردم و تماشاگران و داوران قرار دهند و برای نخستین بار خارج از محیط امن خود عرضه کنند.
او افزود: با استرس ها و شرایط اجرا آشنا گردند و از تمام مهم تر تعامل با دوستانی پیدا کنند که هم سن وسال خودشان هستند. این مهم تر از کسب مقام است، اشخاصی داشتیم که در سالهای گذشته رتبه کسب کردند، اما به هیچ جایی نرسیدند؛ ازاین رو رتبه کسب کردن خیلی هم مهم نیست. کسی که رتبه نمی آورد شاید برایش ایجاد انگیزه شود تا در بازار موسیقی ایرانی نقش آفرینی جدی تری داشته باشد. در واقع برگزاری جشنواره ایجاد انگیزه می کند.



1403/06/30
23:23:07
5.0 / ۵
8
تگهای خبر: استاندارد , پیشرفت , جشن , جشنواره
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
آمار بازدید سایت
بازدید امروز: 1,081
بازدید دیروز: 3,484
هفته اخیر: 37,569