تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
هنر دالی به هند رفت
آتلیه دات کام: به گزارش آتلیه دات کام، نمایشگاه بزرگی از آثار «سالوادور دالی»، هنرمند چیره دست سورئالیست برای اولین بار در هند برگزار گردید.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا، اولین نمایشگاه بزرگ «سالوادور دالی» در هند شامل آثاری از مجموعه «پیر آرژیله»(Pierre Argillet) ناشر چند دهه آثار چاپی این استاد سوررئالیست در هند برگزار شده است.
این نمایشگاه بزرگ از آثار سالوادور دالی (۱۹۰۴ـ۱۹۸۹) در دهلی نو، هند، افتتاح شده و بیشتر از ۲۰۰ اثر از این
هنرمند
سوررئالیست را به معرض نمایش گذاشته است. این آثار از مجموعه ی پیر آرژیله (۱۹۱۰ـ۲۰۰۱)، ناشر، مجموعه دار و همکار دیرینه ی «دالی» انتخاب شده اند و توسط دختر او، یعنی «کریستین آرژیله» گردآوری شده اند.
«پیر آرژیله» که یکی از حامیان جدی سوررئالیست ها، دادائیست ها و آینده پژوه ها بود، همکاری خود با دالی را از دهه ی ۱۹۳۰ میلادی یعنی قبل از آن که دخترش متولد شود، شروع کرد.
«کریستین آرژیله» که در محیطی بزرگ شده بود که با «دالی» هم معاشرت می کرد، در مصاحبه ای با ایندیپندنت اظهار داشت که دالی او را «شاهزاده خانم کوچک» می نامید. او دالی را «مردی بسیار شوخ طبع و باوقار، که اغلب سبک زندگی عجیب و شادی بخشی داشت» توصیف کرد.
نمایشگاه «سالوادور دالی: مجموعه ی آرژیله» که اوایل این ماه میلادی در گالری هنرهای تجسمی «India Habitat Centre» افتتاح شد، حالا در گالری ماسارات به نمایش درآمده است. این نمایشگاه که به همت گروه هنری برونو آرت برگزار شده، به شکل مجانی قابل بازدید است. مجموعه ی آثار نمایش داده شده حکاکی ها، آبرنگ ها و حتی فرشینه ها را شامل می شود.
دالی هیچگاه به هند
سفر
نکرد، اما این نمایشگاه به ارتباطات او با این کشور پرداخته است.
کریستین آرژیله در گفت و گویی با بی بی سی بیان نمود: «دالی شیفته ی هند بود، بخصوص علاقه ی غرب به عرفان هندی در دهه های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ برای او جذابیت داشت.»
شرکت ایر ایندیا در سال ۱۹۶۷، میلادی از دالی خواست که برای مسافران درجه یک، زیرسیگاری هایی از جنس چینی طراحی کند. این مجموعه که شامل حدود ۵۰۰ عدد بود، دارای طراحی منحصربه فردی بود که در آن، پایه های زیرسیگاری بگونه ای طراحی شده بودند که همزمان هم شبیه فیل و هم شبیه قو به نظر می رسیدند، اما درواقع، هر دو از یک فرم وارونه بوجود آمده بودند.
«دالی» در ازای این طراحی، درخواست یک فیل کرد و آنرا دریافت کرد. او نوشت: «می خواهم او را در باغ زیتونم نگه دارم و الگوهای سایه هایی را که نور ماه از میان شاخه ها بر پشت او می اندازد، تماشا کنم.» (اما در عوض، این فیل تا زمان مرگش در سال ۲۰۱۸ در باغ وحشی در بارسلونا زندگی کرد.)
وقتی کریستین آرژیله و پدرش در دهه ی ۷۰ میلادی به هند سفر کردند، تصاویری که پدرش از این سفر گرفت، الهام بخش مجموعه ای از ۱۱ اثر چاپی دالی تحت عنوان «هیپی ها» شدند.
در این نمایشگاه، نمونه هایی از خیلی از مجموعه های حکاکی که دالی با آرژیله تولید کرده بود، به نمایش درآمده است که همچون آنها به «اسطوره شناسی»(۱۹۶۳–۱۹۶۵): مجموعه ای که از اسطوره های یونان، مانند داستان های ایکاروس، تسئوس و مینوتاور، و لدا و قو الهام گرفته است و «فاوست» (۱۹۶۹): بر مبنای نمایشنامه ی یوهان ولفگانگ فون گوته میتوان اشاره نمود.
همچنین، ۵۰ اثر چاپی دالی که برای نسخه ی ۱۹۳۴ کتاب «نغمه های مالدورور» طراحی نموده بود هم در این نمایشگاه دیده می شود.
نمایشگاه «سالوادور دالی: مجموعه ی آرژیله» از ۱۵ فوریه تا ۱۶ مارس ۲۰۲۴ در گالری ماسارات، مجتمع سینمای ساویتری(Savitri ) واقع در دهلی نو برگزار می شود.
منبع:
آتلیه دات كام
1403/12/03
11:43:04
5.0 / ۵
19
تگهای خبر:
چاپ
,
سفر
,
سینما
,
شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
درد دل ۴۰ هنرمند
نوزدهمین جشنوار بین المللی شعر فجر در شیراز
فروش بالغ بر 224 میلیارد تومان در بیست و دومین حراج تهران
موسیقی فجر شروع به کار کرد
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
پیوند موسیقی ایران و فیلیپین در شصتمین سالگرد روابط دیپلماتیک دو کشور
فرایند کاپوتاژ و مزایای آن
در دومین روز از جشنواره موسیقی صبا چه گذشت؟
احمد صدری سرپرست دفتر موسیقی شد
+
پربحث ترین ها
تاریخچه و تحول کاتالوگ دیجیتال
جزییات خاکسپاری شهریار مسرور
هنر دالی به هند رفت
درد دل ۴۰ هنرمند
+
جدیدترین ها
هنر دالی به هند رفت
درد دل ۴۰ هنرمند
نوزدهمین جشنوار بین المللی شعر فجر در شیراز
موسیقی چگونه ذهن و احساسات جوانان را پرورش می دهد؟
نوای موسیقی آذری در کهریزک
فیلمی برای عشق از دست رفته در کنسرت مسعود صادقلو!
فروش بالغ بر 224 میلیارد تومان در بیست و دومین حراج تهران
از چهارمین روز از جشنواره موسیقی فجر در نیشابور چه خبر؟
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
2,194
بازدید دیروز:
6,702
هفته اخیر:
41,854
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم
وام