سید کریم موسوی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: فدراسیون بین المللی هنر
عکاسی (فیاپ) توسط دکتر وان دی ویجر بلژیکی در سال ۱۹۴۶ پایه گذاری شد و از آن سال تاکنون واسطه ای برای برقراری ارتباط بین موسسات ملی
عکاسی در کشورهای مختلف جهان بوده است.
ابوالقاسم خوشنود متولد 1365شهرستان دشتی است و فعالیت های هنری خود را در رشته
عکاسی از سال 1393با ورود به انجمن فیلم و عکس فرهنگسرای شهید شهریاری خورموج آغاز کرد و تاکنون در نمایشگاه ها و جشنواره های مختلف حضور داشته است که با ارسال شرح حال، نمونه کار، جشنواره ها و نمایشگاه های که شرکت کرده بود به فدراسیون جهانی
عکاسی عضو این فدراسیون شد.
وی اظهارداشت: فیاپ تنها موسسه بین المللی در زمینه
عکاسی است که از طرف یونسکو به رسمیت شناخته شده است و پروژه هایی نیز بنا به درخواست این سازمان انجام داده است.
مسئول انجمن سینمای جوان شهرستان دشتی افزود: این فدراسیون به عنوان عضو اجرایی با 85موسسه ملی
عکاسی در پنج قاره سراسر جهان همکاری نزدیک دارد می رسد و فیاپ همچنین نماینده نزدیک به یک میلیون عکاس است.
موسوی اضافه کرد: وظیفه اصلی فیاپ اعتلای
عکاسی است و در این راستا چند هدف را دنبال می کند که از آن جمله می توان به رشد و پرورش روح
عکاسی در سرتاسر جهان، بالا بردن سطح فرهنگ شهروندان به منظور همکاری برای ارتقای
عکاسی در زمینه هنری و فنی و همچنین تلاش در جهت تحکیم صلح در جهان اشاره کرد.
وی بااشاره به اینکه یکی از برنامه های فیاپ برگزاری مسابقات دوسالانه است اظهارداشت: این مسابقات که در کشورهای عضو برگزار می شود دارای ویژگی هایی است که آن را از دیگر مسابقات بین المللی تحت حمایت فیاپ متمایز می سازد.
موسوی افزود: در این مسابقات که تعداد شرکت کنندگان آن اکنون به ۴۰ کشور می رسد، عکس ها نه تنها جداگانه بلکه به شکل جمعی نیز بررسی می شوند.
وی اضافه کرد: جام جهانی
عکاسی نیز از دیگر مسابقاتی است که برگزار کننده آن فیاپ است و هر ساله بیش از ۱۰۰ نمایشگاه و مسابقه بین المللی با پشتیبانی فیاپ برپا می شود.
وی ادامه داد: ۸۵ کشور عضو فیاپ هستند که از آن جمله می توان به کشورهای ایران، بلژیک، آلمان، اتریش، بلغارستان، دانمارک، یونان، ایتالیا، هلند، لیتوانی، رومانی، چک، ترکیه، هند، بنگلادش، هنگ کنگ، مالزی، سنگاپور، ژاپن، پاکستان، آفریقای جنوبی، کامرون، موریتانی، شیلی، آرژانتین، کوبا، کانادا و استرالیا اشاره کرد.
موسوی افزود: برخلاف تصور بعضی عکاسان ایرانی، فیاپ تنها به هنرمندان عکاس یا عکاسان آماتور توجه ندارد بلکه فیاپ غیر از عکاسان حرفه ای به عکاسان آماتور نیز بها می دهد و هدفش صرفا توسعه
عکاسی در هر سطحی است.
وی اضافه کرد: همچنین فیاپ در هر کشور تنها یک نمایندگی رسمی یا Operational Member دارد که در حال حاضر تنها نماینده رسمی فیاپ در ایران کلوپ عکس فوکوس (FPC) است.